Sammen som kirke i hele verden


Langesund menighet deltar i aksjonen "Sammen som kirke i hele verden"

 

Kristi himmelfartsdag - dagen da Jesus ga oppdraget videre til oss: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler ...» Vi begynner i vårt eget nabolag, men fortsetter «helt til jordens ende.»

Aksjonen «Sammen som kirke i hele verden» starter i dag, og fram til St.Hans vil mange menigheter i Norge vise at de tar ansvar for den globale kirke og for misjon. Nettopp i den tøffe koronasituasjonen verden står midt opp i er det viktig å vise praktisk omsorg og solidaritet.

Her i Langesund har vi fått et spesielt ansvar for menneskene i Mali. Sammen med Normisjon, NMS, lokale medarbeidere og kirker i andre land i Afrika deler vi troen på Jesus, bygger fellesskap, hjelper mennesker som er på flukt og kjemper mot urettferdige praksiser og overgrep.

Du kan være med og ta din del av dette ansvaret ved å be for Mali og gi en gave på Vipps til 133228 (Langesund menighet) - merk med «Mali» så sender vi pengene videre til Normisjon og NMS. Les mer i neste menighetsblad om situasjonen i Mali akkurat nå.

TAKK for at du også er med!

«Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»

Tilbake